Areadag Nederland 23 maart 2024

LevenZgeluk voor ieder meisje en vrouw
Zaterdag 23 maart 2024 komen in Meppel alle Zontians samen bij de Areadag 2024 voor het jaarlijkse congres van Zonta Nederland. Een dag vol inspiratie, innovatie en impact. Dit jaar staat ‘LevenZgeluk en ‘Brede welvaart’ centraal.

Een dag vol Inspiratie, Innovatie en Impact
Zonta Rond de Reest is dit jaar gastclub en wil alle deelnemers laten ervaren en (her)ontdekken hoe zij hieraan bij kunnen dragen. Het wordt een dag met inspirerende sprekers, inspiratiesessies, kleine verrassingen en goed eten en drinken. De pijlers van het programma zijn dan ook de 3 I’s; Inspiratie, Innovatie en Impact.
Daarmee dragen we bij aan dat elk meisje en vrouw de vrouw van haar dromen kan en mag worden.

LevenZgeluk kun je alleen bereiken door brede welvaart en kijkt verder dan economische groei en materiële welvaart. Het gaat over de kwaliteit van het leven hier en nu, rekening houdend met de mate waarin die invloed heeft op de kwaliteit van leven van toekomstige generaties en mensen ergens anders in de wereld.

Dr. Nupur Kohli is onze speciale gast
Dr. Nupur Kholi, erkend als een van de meest inspirerende vrouwen in de technologie, heeft het haar persoonlijke missie gemaakt om de gezondheidszorg voor iedereen te verbeteren. Met een vastberaden toewijding aan deze missie is Nupur een pionier in haar vakgebied geworden.

Haar bekwaamheid als spreker is ongeëvenaard, met een repertoire dat zich uitstrekt van verantwoord gebruik van Artificial Intelligence (AI), leiderschapsontwikkeling, vrouwenwelzijn tot de toekomst van de gezondheidszorg. Haar expertise wordt verder erkend door haar betrokkenheid bij verschillende  initiatieven van het World Economic Forum, waar ze pleit voor vrouwenwelzijn, digitale gezondheid en AI-standaarden voor kinderen 

Als CEO van Vedanka BV (http://www.vedanka.com/) houdt Nupur toezicht op een bedrijf dat zich inzet voor positieve verandering in de gezondheidszorg. Haar invloed reikt verder dan haar zakelijke rol, zoals blijkt uit haar impactvolle posities, waaronder Non-Executive Director bij Shell Netherlands, voormalig lid van de Raad van Toezicht van UNICEF Nederland.

Voel je vrij om vooraf haar professionele netwerk te verkennen; je zult ongetwijfeld onder de indruk zijn! http://www.linkedin.com/in/nupurkohli/

Dr. Nupur Kohli

Kleinschalige inspirerende sessies
Naast de jaarlijkse vergadering en een inspirerende lezing van onze speciale gast Nupur Kohli word je getrakteerd op lekkere happen en drankjes én kies je voor één van de inspirerende break-out sessies. Bij ‘aanmelden en betalen’ zie je voor welke sessie je je kunt inschrijven.

Programma
09.30 uur – Inloop
10.00 uur  – Start programma met de jaarlijks Zonta vergadering & uitreiking van de Awards
Circa 15.45 uur – Borrel

Goede doel
In 2024 viert Zonta Rond de Reest haar 20-jarig bestaan. Met het organiseren van de Areadag willen we ook aandacht geven aan het ons goede doel. We nodigen jullie van harte uit dit te ondersteunen.
Zonta Rond de Reest ondersteunt ‘Africa Classic’ het maatschappelijk fietsavontuur van een aantal Zonta Rond de Reest zonen en hun vaders. Samen fietsen ze in oktober 2024 in Tanzania om geld in te zamelen voor AMREF Flying Doctors. Met dit geld worden diverse projecten in Tanzania en Kenia ondersteund die zich richten op een humaan bestaan voor vrouwen en meisjes. Lees hier meer.

Aanmelden en betalen
Middels onderstaand systeem kan je je makkelijk aanmelden. Lukt dit niet? Druk dan op deze link, let op: je wordt doorgestuurd naar een andere pagina. Ook geef je hier je voorkeur aan voor een van de sessies.
Let op! Meld je snel aan. Is een sessie volgeboekt dan plaatst Zonta Rond de Reest je mogelijk in een andere inspirerende sessie.
Je betaalt ook via deze knop. Na het aanmelden en betalen ontvang je hiervan een bevestiging in je mailbox. De kosten zijn 65 euro.

Kort voor 23 maart ontvang je nogmaals een mail met praktische informatie. Alvast graag tot dan!
Zonta Club Rond de Reest

PS. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan gaan we ervan uit dat je je kaart doorgeeft aan een ander Zonta lid. We hebben namelijk (ook financieel) op je komst gerekend.

 
Kies voor de middag uit een van deze inspirerende sessies:

Locatie
De locatie is makkelijk per auto én per trein te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid en vanaf het station bereik je lopend binnen 2 minuten de locatie.

Naam en adres locatie
Stad & Esch – ingang Lyceum
Ezingerweg 52
Meppel

Vragen
Heb je vragen, stel ze dan via dit mailadres areadag2024@zonta-ronddereest.nl

Wil je een kaartje kopen voor de Zonta Areadag 2024? Doe dat via onderstaand systeem of via deze link.